Manzel & maden

Manzel betyder hjem på arabisk, og vores stil og atmosfære afspejler den hjertelighed og varme, der opstår, når man som gæst træder ind ad døren hjemme hos gode venner eller familie, hvor man altid føler sig velkommen og trygt lader sig føre gennem en dejlig aften. Det er netop den stemning Manzel ønsker at gribe og dele hver aften.

Maden på Manzel og retterne i vores menuer skifter med årstiderne, så vi hele tiden bruger de friskeste og lækreste råvarer. Vores køkken har sine rødder i de kulinariske libanesiske traditioner, hvor krydderierne virkelig træder i karakter, og alt kødet er halal. Hos Manzel hylder vi en madkultur, hvor der bliver værnet om traditionerne og de historiske opskrifter, samtidig med at alle retter har et nutidigt udtryk og look. Vi dyrker det libanesiske køkkens udspring i share food: vi deler, smager og krydser gerne de gængse grænser.

Manzel er for os virkeliggørelsen af en årelang drøm om at skabe et univers, hvor stemning og oplevelse er raffineret og international, dog stadig varm, personlig og uforglemmelig.

Velkommen hjem!